Visitekaartjes. Ik heb er nooit veel mee gedaan. Niet als zelfstandige, niet als werknemer. Nu ik met mijn nieuwe activiteiten (SEO en SEA) meer rechtstreekse klanten begin te krijgen in plaats van te werken met tussenpersonen als Google en TradeDoubler, merk ik dat ze soms toch van pas zouden komen.

Maar ik wil niet zomaar een visitekaartje. Dus speurde ik het web af naar leuke en originele visitekaartjes.

Dat lijkt er al meer op. Alleen: bedenk eens een goed concept voor iemand die aan internet marketing doet. Bloemzaadjes lijken niet echt op hun plaats, tenzij voor de symbolische waarde (“Laat uw zaak groeien”). En dan nog: waar laat je zoiets maken?

Het bleek niet evident.

Uiteindelijk toch een designer gevonden die originele visitekaartjes aanbiedt via zijn website: in doorzichtig plastic of zelfs in metaal. Uiteindelijk zijn het deze geworden:

Niet té origineel. Maar toch ook niet saai.