Klik.be Bekijk mijn profiel op Linked In. Volg mij op Twitter! Blijf op de hoogte door in te schrijven op de RSS-feed!

Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine marketing (SEA) en online business.

Facebook applicatie bouwen

Wil u een Facebook applicatie bouwen, maar weet u niet waar te beginnen?

Volo Media heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van Facebook applicaties, zowel voor klanten als in eigen beheer. Wij waren dus betrokken van bij de allereerste planning tot het lanceren van verschillende Facebook applicaties.

Facebook login

En daar stopt het uiteraard niet: na het lanceren van de applicatie komt de marketingmachine in gang, om gebruikers naar de applicatie te krijgen. Bovendien kan dankzij de directe feedback van de allereerste gebruikers nog bijgestuurd worden waar nodig (bugs wegwerken, extra features).

Volo Media ontwikkelt al applicaties voor Facebook sinds augustus 2008. De eigen Facebook applicaties van Volo Media hebben sinds lancering van de eerste in februari 2009 samen meer dan 100.000 gebruikers en dat aantal stijgt.

Scratchix gebruikers eerste maand

Het belangrijkste om te weten over het bouwen van Facebook applicaties betreft de virale integratiepunten: gebruikers moeten elkaar via hun sociaal netwerk aansporen om de applicatie te installeren. Dat gebeurt onder andere via de newsfeed, notifications en invites. De grens tussen “viraal” en “spam” is echter zeer dun, en onze ervaring kan u helpen die grens te onderscheiden.

De kostprijs van een Facebook applicatie varieert uiteraard, afhankelijk van de gewenste functionaliteit.

Een eenvoudige applicatie zoals een quiz of cadeau-gever kan gebouwd worden vanaf 1500 euro, omdat wij beschikken over verschillende herbruikbare templates.

Voor originele Facebook applicaties bedraagt de ontwikkelingskost minstens 5000 euro.

Interesse? Of gewoon een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Uw naam

Uw e-mail adres

Onderwerp

Uw bericht